fbpx
Skip to content Skip to footer

Servicii

Alte servicii

Avem experiență în prestarea următoarelor servicii adiționale: mystery shopper, exerciții de simulare pentru verificarea trasabilității, calcularea valorilor pentru declarația nutrițională, traduceri, studii analitice asupra consumatorilor, suport la elaborarea specificației tehnice / instrucțiunii tehnologice, instruiri/training corporativ.

Cumpărător misterios (mystery shopper)

Vă putem ajuta să identificați dacă partenerii/angajații dvs. vă reprezintă corect în fața clienților.

Exerciții de simulare pentru verificarea trasabilității

În cazul problemelor de siguranță alimentară, prima acțiune ce trebuie întreprinsă este retragerea produselor de pe piață. Dar compania dvs. are un sistem eficient de trasabilitate pentru a face acest lucru? Putem verifica!

Declarație nutrițională

Dacă nu aveți posibilitatea să identificați macronutrienții pentru produsul dvs., Vă putem ajuta să obțineți valorile corecte pentru declarația nutrițională.

Traduceri

Experții noștri prestează servicii de traducere a informației de pe etichetă în următoarele limbi: Ro-Eng, Ro-Ru, Ro-Fr.

Studii analitice asupra consumatorilor

Chestionăm consumatorii pentru a identifica părțile puternice și slabe ale produselor/serviciilor dvs., oferind astfel un instrument de îmbunătățire a calității.

Suport la elaborarea specificației tehnice / instrucțiunii tehnologice

Actele ce descriu produsele și procesele dvs. sunt migăloase și sunt create cu dificultate. Încredințați-ne elaborarea acestora și economisiți timp pentru alte priorități!